KASIM-2023  ARA TATİL KAMP PROGRAMI

KASIM-2023 ARA TATİL KAMP PROGRAMI

Okulumuzun her yıl gelenekselleşen ara tatil kamp programı bu yıl da  Okulumuz müdür yardımcısı Mehmet  Salih GETER koordinatörlüğünde öğretmenlerimizin gönüllü katılımlarıyla gerçekleşecektir. 13-17 Kasım 2023 tarihlerinde yaplacak olan kamp programına  8.sınıf öğrencilerimiz katılacaktır. Akademik başarımızın artırılmasında büyük bir öneme sahip olan bu kamp programına öğrencilerimizin büyük çoğunluğu iştirak etmektedir.

12.11.2023 219

Okulumuzun her yıl gelenekselleşen ara tatil kamp programı bu yıl da  Okulumuz müdür yardımcısı Mehmet  Salih GETER koordinatörlüğünde öğretmenlerimizin gönüllü katılımlarıyla gerçekleşecektir. 13-17 Kasım 2023 tarihlerinde yaplacak olan kamp programına 12-11-2023 8.sınıf öğrencilerimiz katılacaktır. Akademik başarımızın artırılmasında büyük bir öneme sahip olan bu kamp programına öğrencilerimizin büyük çoğunluğu iştirak etmektedir.