Şehit Halit Gülser Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Öğrencisi Aya Muhammed, Genç Nida Hafızlık Yarışması Bölge Finalinde Birinci Oldu

09.05.2024 99

Okulumuz Türkiye Finalleri için Ankara'ya Gidiyor

Şehit Halit Gülser Kız Anadolu İmam Hatip Lisesinin başarılı öğrencisi Aya Muhammed, Genç Nida Hafızlık Yarışması'nda muhteşem bir performans sergileyerek bölge birincisi oldu. Aya öğrencimiz, yarışmada gösterdiği üstün hafızlık ve tilavet yeteneği ile jüriyi etkileyerek rakiplerini açık ara geride bıraktı.

Bu büyük başarı, okulumuzu  Türkiye finallerinde temsil etme hakkı kazandırdı. Final yarışması, Ankara'da gerçekleştirilecek. Okulumuz, Aya'nın öncülüğünde, Türkiye'nin en iyi hafızlarını bir araya getirecek bu önemli yarışmada şehrimizi gururla temsil etmeye hazırlanıyor.

Okul müdürümüz yaptığı açıklamada "Öğrencilerimizin bu tür ulusal platformlarda gösterdiği başarılar bizleri ziyadesiyle mutlu ediyor. Aya'nın elde ettiği bu başarı, onun ve hocalarımızın özverili çalışmalarının bir sonucudur. Tüm öğrenci ve öğretmenlerimizi canıgönülden kutluyor, Türkiye finallerinde başarılarının devamını diliyorum." dedi.

Tüm okul olarak Aya'ya Ankara'daki finaller için başarılar diliyor, onun bu yoldaki mücadelesinde yanında olduğumuzu hissettiriyoruz.

09-05-202409-05-202409-05-2024