Sosyal Etkinlikte Hentbol Keyfi!

18.01.2024 42

Okulumuzun sosyal etkinlikleri kapsamında, 5B sınıfı öğrencilerimiz, hentbol keyfini yaşadılar. Halı sahada gerçekleşen bu etkinlik, öğrencilerimizin spor yapmanın yanı sıra bir arada eğlenceli vakit geçirmelerine olanak tanıdı.

Hentbol günü, Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmenimiz Ramazan Tektaş'ın rehberliğinde gerçekleşti. Öğrencilerimiz, spor yapmanın ve takım ruhunun önemini bir kez daha deneyimleme fırsatı bulurken, aynı zamanda keyif dolu bir gün geçirdiler. Bu etkinlik, öğrencilerin fiziksel aktiviteye teşvik edilmesi ve sosyal etkileşimlerini artırmayı hedefliyor.

Ramazan Tektaş Hocamıza, öğrencilerimizin unutulmaz bir deneyim yaşamasını sağladığı için teşekkür ediyoruz. Öğrencilerimizin spor yapmanın yanı sıra birlikte vakit geçirme fırsatı buldukları bu etkinlik, onların sosyal becerilerini geliştirmelerine katkı sağlarken, aynı zamanda sağlıklı yaşam alışkanlıklarının da önemini vurguluyor.

Sosyal etkinlikler, öğrencilerimizin ders dışında da farklı alanlarda beceri ve deneyim kazanmalarına olanak tanırken, aynı zamanda öğrencilerin birbirleriyle iletişim kurmalarını, takım ruhunu geliştirmelerini ve dayanışma içinde olmalarını sağlıyor.

Bu tür etkinlikler, öğrencilerimizin ders dışında da aktif ve sağlıklı bir yaşam sürmelerine katkı sağlarken, aynı zamanda öğrenciler arasındaki sosyal bağları güçlendirmeyi hedefliyor. Okulumuz, öğrencilerimizin sadece akademik değil, aynı zamanda sosyal ve fiziksel yönden de gelişmelerine destek olmayı amaçlıyor.

18-01-202418-01-202418-01-2024