"SADA Kültür, Sanat, ve Edebiyat Projesi" Kapsamında Açtığımız "Değerlerin Fragmanı Atölyesi" Ulusal Medyada Yer Aldı.

27.02.2024 177

Milli Eğitim Bakanlığı Din Öğretimi Genel Müdürlüğü tarafından imam hatip okulları öğrencilerinin kültür, sanat ve edebiyat alanlarında kendilerini geliştirebilme amacıyla "SADA kültür, sanat ve Edebiyat"  projesi başlatılmıştı. Kayapınar Şehit Halit Gülser Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi olarak bu kapsamda Türkiye genelinde yapılan projeler arasından destek almaya hak kazanmıştık. Bu Kapsamda açılışını yaptığımız "Değerlerin Fragmanı Atölyesi" ulusal medyada yer aldı.