Ortaokul Voleybol Turnuvasında Heyecan Dorukta!

06.02.2024 35

Şampiyon 8/B! Ortaokul Voleybol Turnuvasında Heyecan Dorukta!

Okulumuz Şehit Halit Gülser Anadolu İmam Hatip Kız Lisesinde Beden Eğitimi Öğretmeni Zerrin Buluttekin'in koordinatörlüğünde gerçekleşen 1. Dönem Ortaokul Voleybol Turnuvası büyük bir heyecana sahne oldu. Öğrenciler arasında çekişmeli geçen müsabakalarda, voleybol sahasında kıyasıya bir rekabet yaşandı.

Müsabakalarda çekişme ve heyecanın dorukta olduğu turnuvada, 8/B sınıfı rakiplerini geride bırakarak zafere ulaştı. Şampiyonluk madalyaları  ile ödüllendirilen 8/B sınıfı öğrencileri, gösterdikleri üstün performansla sınıfı birinciliğe taşıdı. Turnuvanın ikincisi ise başarılı mücadelesiyle 8/D sınıfı oldu.

Öğrenciler arasındaki dostane rekabetin yanı sıra, izleyicilerin de coşkuyla takip ettiği turnuva, okulumuzun spor ve birlik ruhunu bir araya getirdi.

Şampiyon 8/B ve ikinci olan 8/D sınıflarını tebrik eder, spor dolu anıların devamını dileriz!

06-02-202406-02-202406-02-202406-02-2024