Okulumuzdan TEKNOFEST2024 Bilgilendirme ve Deneyim Paylaşım Toplantısına Katılım!

18.01.2024 66

Okulumuz, TEKNOFEST2024 Bilgilendirme ve Deneyim Paylaşım Toplantısı'na önemli bir katılım gerçekleştirdi. TÜBİTAK proje sorumlusu ve Müdür Yardımcımız Abdulbaki DALIK ile DKAB Öğretmeni Ömer SERTAKAN, okulumuzu bu önemli etkinlikte temsil etmek üzere toplantıya katıldılar.

Bu toplantı, TEKNOFEST2024 hakkında bilgilendirme ve deneyim paylaşımı amacıyla düzenlenen bir etkinliktir. Okul müdürleri, öğretmenler ve Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü yöneticileri gibi il genelindeki birçok katılımcı, bu toplantıda bir araya gelerek TEKNOFEST2024 hakkında güncel bilgiler edinme fırsatı buldular.

TEKNOFEST, Türkiye'nin en büyük teknoloji ve havacılık festivalidir. Her yıl düzenlenen bu etkinlik, gençlerin teknoloji ve inovasyon alanındaki yeteneklerini sergilemelerine ve geliştirmelerine olanak sağlamaktadır. Aynı zamanda, geleceğin teknoloji liderleri ve girişimcilerini bir araya getirerek onlara ilham vermektedir.

Okulumuzun bu önemli katılımı, öğrencilerimize teknolojiye olan ilgilerini artırma ve geleceğin teknoloji liderleri olma yolunda ilham verme amacını taşımaktadır. TEKNOFEST2024 Bilgilendirme ve Deneyim Paylaşım Toplantısı'na katılan Abdulbaki DALIK ve Ömer SERTAKAN'a teşekkür ediyoruz ve okulumuzun başarılarına katkı sağlamaya devam etmelerini diliyoruz.

18-01-2024