14.02.2024 187

*Okulumuzdan Gurur Verici Başarı: Genç Nida Hafızlık Yarışmasında Diyarbakır İl Birincisi*

Okulumuzun öğrencilerinden Aya Muhammed, katıldığı Genç Nida Hafızlık Yarışması'nda Diyarbakır il birincisi olarak büyük bir başarıya imza attı. Bu anlamlı başarı, danışmanı Nurten Kula'yı, okulumuzu ve Diyarbakır'ı gururlandırdı.

Aya Muhammed, yarışmada sergilediği üstün performansıyla Diyarbakır ilini temsil etmeye hak kazandı. Kur'an-ı Kerim'i güzel bir şekilde okuma ve ezberleme kabiliyetini gösterip jüriyi etkileyerek birincilik ödülünü kazandı.

Bu önemli başarı, ona destek olan ailesi, öğretmenleri ve okul yönetimi için de büyük bir gurur kaynağı oldu.

Aya Muhammed'nın bu başarısı, sadece kişisel bir başarı değil, aynı zamanda okulumuzun eğitim kalitesinin ve öğrencilerimizin yeteneklerinin ne kadar yüksek olduğunun da bir göstergesi.

Okulumuz, eğitimdeki başarılarıyla sürekli olarak ön plana çıkmakta ve öğrencilerine her alanda destek olmaktadır.

Aya Muhammed,'nın bu başarısı, okulumuzun eğitimdeki başarılı yolculuğunu bir kez daha kanıtlar nitelikte.

Bizler, okulumuzun başarılı öğrencisi

Aya Muhammed'i ve ona destek veren herkesi gönülden tebrik ediyoruz. Başarılarının devamını diliyor, gelecekte de başarılarla dolu günler geçirmesini temenni ediyoruz.

14-02-202413-02-2024