Okulumuzda TÜBİTAK Yarışma Toplantısı Gerçekleştirildi

18.01.2024 40

Okulumuzda, bilime ve başarıya giden yolda emin adımlarla ilerlemeye devam ediyoruz. Bu kapsamda, okulumuz öğretmeni Ömer Sertakan önderliğinde TÜBİTAK Yarışmaları hakkında bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda, geleceğimizin teminatı öğrencilerimizin bilimsel projelere katılımı ve bilimsel çalışmaların teşviki hedeflendi.

Öğretmenlerimize Yönelik Bilgilendirme

Toplantıda, okulumuz öğretmeni Ömer Sertakan, diğer öğretmenlerimize TÜBİTAK Yarışmaları hakkında detaylı bilgilendirmelerde bulundu. Öğretmenlerimize, TÜBİTAK Yarışmaları kapsamında öğrencilerimizi en iyi şekilde hazırlamanın ve bilimsel çalışmalarını teşvik etmenin önemi üzerinde duruldu. Bu doğrultuda, öğretmenlerimiz bilimsel etkinlikler ve yarışmalar konusunda daha bilinçli ve donanımlı hale gelmeyi hedefliyor.

Bilimin ve Başarının İzinde

Okulumuz, bilimsel çalışmaların ve araştırmaların teşvik edilmesi, öğrencilerin bilimsel düşünce yapısının gelişmesi ve bilime olan ilgilerinin artırılmasına büyük önem veriyor. TÜBİTAK Yarışmaları da bu doğrultuda, öğrencilerimizin bilimsel projelere katılımını teşvik ederek onların araştırma ve keşif yeteneklerini destekliyor.

Bilime ve Başarıya Destek

Öğretmenlerimizin bu toplantı sayesinde TÜBİTAK Yarışmaları hakkında daha detaylı bilgi sahibi olmaları, öğrencilerimizin bilimsel çalışmalara daha etkin bir şekilde katılımını sağlamak adına önemli bir adım olacaktır. Bu tür etkinlikler, okulumuzun bilimsel ve akademik alandaki başarılarını destekleyerek öğrencilerimizin bilimsel düşünce yapısını güçlendirmeyi amaçlamaktadır.

18-01-2024