OKULUMUZDA TÜBİTAK YARIŞMA TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

13.01.2024 103

Okulumuzda TÜBİTAK Yarışma Toplantısı Gerçekleştirildi

Şehit Halit Gülser Kız Anadolu  İmam Hatip Lisesinde TÜBİTAK Bilim ve Teknoloji Rüzgarı

Okulumuz, bilim ve teknoloji alanındaki başarılarını artırmak amacıyla düzenlediği etkinliklere bir yenisini ekledi. Öğrencilerimizin bilim dünyasına katkı sağlaması için düzenlenen TÜBİTAK yarışması için koordinasyon toplantısı, 10 Ocak 2024 Çarşamba günü okulumuzda gerçekleşti.

Toplantı, okulumuzun öğretmenleri Ömer Sertakan ve Ramazan Tektaş'ın koordinatörlüğünde gerçekleştirildi. Yarışma hakkında detaylı bilgi veren koordinatörler, öğretmenlerimize yarışmaya hazırlık süreci ve beklenen başarılar konusunda rehberlik ettiler.

Öğrencilerimizin bu bilim serüvenindeki başarıları, okulumuzun bilim ve eğitimdeki iddiasını bir kez daha ortaya koyuyor. TÜBİTAK yarışmasına katılan öğrencilere başarılar diler, bu tür etkinliklerin bilimsever gençlerimizi teşvik etmesini umarız.

Bilime ve başarıya giden yolda, öğrencilerimizle birlikte emin adımlarla ilerliyoruz.

13-01-2024