Okulumuzda Heyecan Dolu Bir Hafta: YKS Hazırlık Kampı Başlıyor!

06.02.2024 43

Okulumuzda Heyecan Dolu Bir Hafta: YKS Hazırlık Kampı Başlıyor!

Bu hafta, 12. sınıf öğrencilerimiz için okulumuzda Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) hazırlık kampı düzenlenecek. Pansiyonumuz, geleceğin liderleri olarak gördüğümüz öğrencilerimize destek olmak adına dolu dolu bir kampa ev sahipliği yapacak.

Okulumuz, öğrencilerimizin sınav öncesi stresini azaltmak ve başarılarını artırmak için elinden geleni yapacak. Bu kamp, öğrencilerimizin akademik hedeflerine ulaşmalarına destek olacak bir adım olarak planlanmıştır.

Kamp süresince öğrencilerimiz, hem akademik başarılarına odaklanacaklar hem de birbirleriyle sosyal etkileşim içinde olma fırsatı bulacaklar. YKS hazırlık kampı, öğrencilerimize sadece bir sınav değil, aynı zamanda bir başarı yolculuğu olarak sunulacak.

Öğrencilerimize başarılarla dolu bir kamp dönemi dileriz!

06-02-202406-02-202406-02-2024