Okulumuzda Hakimlik Savcılık Mesleki Tanıtım Çalışmaları Gerçekleştirildi

18.01.2024 42

Okulumuz Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Servisi tarafından düzenlenen mesleki tanıtım çalışmaları kapsamında, Diyarbakır Adalet Sarayı Cumhuriyet Savcısı Sn. Kübra ÇELİK ve Hâkim Sn. Gamze YILMAZTÜRK okulumuza davet edildiler. Kendileri nazik kabulleri ve keyifli sunumları için teşekkür ediyoruz.

Bu etkinlik, öğrencilerimize mesleki tanıtım ve kariyer fırsatları hakkında bilgi vermek amacıyla düzenlenmiştir. Sn. Kübra ÇELİK ve Sn. Gamze YILMAZTÜRK, adalet sistemi ve meslekleri hakkında öğrencilerimize önemli bilgiler aktarmışlardır.

Diyarbakır Adalet Sarayı Cumhuriyet Savcısı Sn. Kübra ÇELİK, hukuk alanında çalışan bir savcıdır. Sn. Gamze YILMAZTÜRK ise bir hâkimdir. Öğrencilerimiz, bu değerli konuklarımızdan adalet sistemi, hukuk mesleği ve kariyer olanakları hakkında bilgi edinme fırsatı bulmuşlardır.

Bu etkinlik, öğrencilerimizin mesleki geleceklerini şekillendirmelerine yardımcı olmayı hedeflemektedir. Okulumuz Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Servisi, öğrencilerimizin meslek seçimi konusunda doğru yönlendirmeler yapmak ve onlara rehberlik etmek için çalışmalarına devam edecektir.

Bu önemli etkinliği düzenleyen Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Servisi'ne teşekkür ediyoruz ve öğrencilerimizin gelecekteki kariyerlerine ışık tutacak bu tür etkinliklerin devamını diliyoruz.

18-01-202418-01-202418-01-2024