Okulumuz Öğrencilerinden Filistin'e Yardım Eli

13.02.2024 151

*Okulumuz Öğrencilerinden Filistin'e Yardım Eli*

6/A sınıfı öğrencileri, kendi aralarında organize olup Süreyya Tuğal Hoca'nın danışmanlığında Filistin için bir satış standı hazırladılar ve bu girişimleri okulda büyük bir ilgiyle karşılandı. Çocuklar, yaratıcılıklarını konuşturarak el emeği ürünler ve ikinci el eşyalarla dolu olan standlarını okulun girişine kurarak Filistin'e yardım eli uzatmanın gururunu yaşadılar.

Standları ziyaret eden öğrenciler ve öğretmenler, öğrencilerin emeklerini takdir ederek destek verdiler. Toplanan paralar, Filistin'deki ihtiyaç sahibi insanlara yardım olarak gönderilecek. Bu güzel girişim, sadece yardıma muhtaçlara destek olmakla kalmadı, aynı zamanda öğrencilere de yardımlaşma ve dayanışma duygusunu aşıladı.

Etkinlik sırasında konuşan Süreyya Tuğal Hoca, öğrencilerin bu tür inisiyatifler alarak topluma faydalı bireyler olma yolunda önemli adımlar attıklarını vurguladı. Ayrıca Filistin'e yapılan bu yardımın küçük yaşta başlayan yardımseverlik duygusunun ileride daha büyük projelere dönüşmesine katkı sağlayacağını belirtti.

Bu anlamlı etkinlik, öğrencilerin sadece akademik başarıya değil, aynı zamanda insanlık değerlerine de önem veren bireyler olarak yetişmelerine katkı sağladı. Okul yönetimi ve öğretmenler, öğrencilerin bu tür sosyal sorumluluk projelerine devam etmelerini teşvik ediyor ve onları desteklemeye devam edeceklerini belirttiler.

13-02-202413-02-2024