Okulumuz Kayapınar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü İmam Hatip Liseleri Bilgi Yarışmasında Birinci Oldu

18.04.2024 93

KAYAPINAR İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü İmam Hatip Liseleri tarafından düzenlenen "Yarışarak öğreniyoruz, öğrenirken eğleniyoruz" bilgi yarışmasında Şehit Halit Gülser Kız Anadolu İMAM Hatip Lisesi büyük bir başarı elde etti.

Mesleki dersler, genel kültür, zeka oyunları ve değerler eğitimi kategorilerinde   gerçekleştirildi.

Şehit Halit Gülser Kız Anadolu İMAM Hatip Lisesi öğrencileri, gösterdikleri üstün performansla birinci oldu ve bu önemli başarıyı elde ettiler.

Okulumuzun bu başarısı, öğrencilerimizin özverili çalışmaları ve öğretmenlerimizin destekleriyle gerçekleşmiştir. Bu başarıda emeği geçen tüm öğrenci ve öğretmenlerimizi tebrik ediyoruz.

Şehit Halit Gülser Kız Anadolu İMAM Hatip Lisesi olarak öğrencilerimizin akademik başarılarını ve kişisel gelişimlerini desteklemeye devam edeceğiz.

18-04-202418-04-202418-04-202418-04-2024