Öğrencilerimizden Etkileyici Filistin Sunumu

19.01.2024 97

Öğrencilerimizden Etkileyici Filistin Sunumu

5.sınıf öğrencilerimiz, İngilizce öğretmeni Hatice Öztoprak danışmanlığında gönüllü olarak tüm sınıflarda Filistin konulu bir sunum gerçekleştirdiler. Öğrencilerimiz, duygu yüklü anlatımlarıyla Filistin meselesine dikkat çekerek, bilinç oluşturdu. Bu etkileyici sunum, öğrencilerin sosyal sorumluluk bilinci kazanmasına katkı sağladı.

Öğrencilerimiz, Filistin konulu sunumlarıyla sadece dil becerilerini değil, aynı zamanda küresel konularda duyarlılık geliştirmeyi de hedeflediler. Bu tür etkinliklerle öğrencilerimizin dünya meselelerine duyarlılık kazanmalarını ve empati yeteneklerini geliştirmelerini destekliyoruz.

Bu anlamlı etkinliğin, öğrencilerimizin sosyal sorumluluk bilinci kazanmasına ve duygusal zekalarının gelişmesine katkı sağladığına inanıyoruz. Öğrencilerimizi bu değerli sunumlarından dolayı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.

19-01-202419-01-2024