Mezun Öğrencilerimizden Filistin için Seminer

Mezun Öğrencilerimizden Filistin için Seminer

19.01.2024 127

 

Mezun Öğrencilerimizden Filistin için Seminer

Okulumuzdan mezun öğrencilerinin düzenlediği Filistin konulu seminerle Filistin halkına destek verildi.

Seminer, okulumuzun konferans salonunda gerçekleşti. Seminerde okulumuzdan mezun olup şu an üniversite okuyan 2 öğrenci, Filistin'in tarihi, coğrafyası, kültürü ve günümüzdeki durumu hakkında bilgiler verdi.

Seminerde Filistin'in uzun süredir devam eden işgal ve zulmüne dikkat çekildi. Filistinlilerin haklarına kavuşması için uluslararası toplumun daha fazla baskı yapması gerektiği vurgulandı.

Seminer, öğrencilerimizin yoğun ilgisiyle karşılandı. Öğrencilerimizi sunumları ilgiyle takip ettiler ve soru sorarak görüşlerini paylaştılar.

Seminerde konuşan Müdür Yardımcısı Meryem Atlı "Filistin, bizim için sadece bir coğrafya değil, aynı zamanda bir davadır. Filistin halkının yanında olduğumuzu göstermek için bu seminerin düzenlenmesinde yer aldık." dedi.

Öğrencimiz Elifsu Çelebi ise "Filistin'in özgürlüğü için mücadele eden tüm kardeşlerimize destek veriyoruz. Filistin'in bağımsız bir devlet olarak var olması için elimizden geleni yapacağız" diye konuştu.

Okul müdürü Necla Yıldız ise "Mezun öğrencilerimizin düzenlediği bu seminer, bizim için çok anlamlı. Öğrencilerimizin, Filistin davasına duyarlı olmaları bizleri gururlandırıyor." dedi.

Seminerin sonunda semineri sunan öğrencilere teşekkür belgeleri verildi.

Seminer, okulumuzun Filistin halkına verdiği desteğin bir göstergesi oldu. Okulumuz, gelecekte de Filistin davasına desteğini sürdürecek.

19-01-2024