LGS Kamp Programı ile Öğrencilerimize Destek!

06.02.2024 34

LGS Kamp Programı ile Öğrencilerimize Destek!

Okulumuzda düzenlenen LGS Kamp Programı, öğrencilerimizin yoğun ilgisi ve katılımıyla başladı. Bu kapsamlı program, öğrencilere sınav stratejileri, konu tekrarı ve motivasyon konularında destek sunarak onların sınav sürecine daha iyi hazırlanmalarını amaçlıyor.

LGS Kamp Programı, öğrencilerimizin akademik başarılarını artırmayı ve sınav kaygısını azaltmayı hedefleyen önemli bir adım olarak karşımıza çıkıyor. Program, öğrencilerin sınav öncesi dönemde daha donanımlı ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine önemli katkılar sağlıyor.

Bu etkinlik, okulumuzun öğrencilere sunduğu değerli desteklerden sadece biri. LGS sürecinde öğrencilerimizin güçlenmesine katkı sağlayan bu programı her yıl heyecanla sürdürüyoruz.

Öğrencilerimize başarılar diliyoruz.

06-02-202406-02-202406-02-202406-02-2024