Kızılay Sokağı: Bir Topluluk Dayanışma Hikayesi

23.01.2024 101

*Kızılay Sokağı: Bir Topluluk Dayanışması Hikayesi*

Okulumuz, idarecileri, öğretmenleri ve öğrencileriyle bir araya gelerek Kızılay'a duyduğu sevgiyi ve destekleri özel bir sokakta somutlaştırdı. Kızılay Sokağı, duvarlarındaki çeşitli resimler ve bilgilendirici yazılarıyla göz kamaştırıyor.

Elazığ Afet ve Acil Durum Müdürlüğü'nden  gelen  yetkililer, bu özel sokağı ziyaret edip duygulandılar ve öğrencilerin özverili çalışmalarını takdir ettiler. Okulumuzun Kızılay'a olan bağlılığını vurgulayan bir video film çekimi yapıldı. Bu çekim, sokaktaki sanat eserlerini ve yapılan etkinlikleri detaylı bir şekilde ortaya koyuyor.

Ayrıca geleneksel manken challenge'ı da içeren eğlenceli bir video hazırlandı. Öğrenciler, bu etkinlikle hem sosyal medyada farkındalık olusturmayı hem de dayanışmanın önemine vurgu yapmayı amaçladılar.

Kızılay Sokağı, bir topluluk birlikteliği örneği olarak diğer okullara ilham kaynağı olmayı hedefliyor.