Hafızlık Bölümünde Çelik Hafız Bitirme Merasimi Gerçekleşti

19.01.2024 186

Hafızlık Bölümünde Çelik Hafız Bitirme Merasimi Gerçekleşti

Bugün hafızlık bölümümüzde, 6. sınıfta eğitimlerini tamamlayan öğrencilerimiz için gurur verici bir etkinliğe ev sahipliği yaptık. Öğrencilerimiz, hafızlıklarını tamamlayarak "Çelik Hafız" unvanını almaya hak kazandılar. Bu başarılarından dolayı kendilerini ve değerli hocalarını tebrik ediyoruz.

Öğrencilerimiz, sınavlarda gösterdikleri üstün başarılarla, hafızlık eğitimlerini tamamlamış ve bunun yanında günlük hatim seviyesine ulaşarak "Çelik Hafız" unvanını almaya hak kazanmışlardır. Bu başarı, öğrencilerimizin emeklerinin ve hocalarımızın özverili çalışmalarının bir göstergesidir.

Hafızlarımızın bu önemli başarısını duyurmaktan dolayı mutluluk duyuyoruz. Bu vesileyle, onları tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.

19-01-2024