Gurur Verici Başarı: Okulumuz 55. TÜBİTAK Lise Öğrencileri Araştırma Proje Yarışması'nda Bölge Birincisi Oldu

07.03.2024 257

Elazığ'da düzenlenen 55. TÜBİTAK Lise Öğrencileri Araştırma Proje Yarışmaları Malatya Bölge Sergisi ve Ödül Töreni'nde okulumuz öğrencilerinin hazırladığı proje büyük bir başarıya imza atarak birinci oldu.

Fırat Üniversitesi Çok Amaçlı Spor Salonu'nda gerçekleştirilen sergiye Malatya, Tunceli, Bingöl, Elazığ, Diyarbakır, Mardin, Adıyaman ve Şanlıurfa illerinden toplam 101 proje katıldı. Okulumuz öğrencilerinin yoğun emek ve özveriyle hazırladığı proje, jürinin beğenisini kazanarak bölge birincisi olmayı başardı.

Bu başarı, okulumuzun bilim ve teknolojiye verdiği önemin ve öğrencilerimizin araştırma ve geliştirme becerilerinin bir göstergesidir. Öğrencilerimizi ve onları bu başarıya taşıyan danışman öğretmenlerini tebrik eder, bundan sonraki çalışmalarında da başarılar dileriz.

Okulumuz Müdürü Necla Yıldız Birincilikle İlgili  Açıklamalarda Bulundu

"Okulumuz öğrencilerinin 55. TÜBİTAK Lise Öğrencileri Araştırma Proje Yarışması'nda bölge birincisi olması bizleri son derece gururlandırdı. Bu başarı, öğrencilerimizin bilime ve araştırmaya olan ilgilerinin ve danışman öğretmenlerimizin özverili çalışmalarının bir göstergesidir. Başarılı öğrencilerimizi ve danışman öğretmenlerini tebrik eder, bundan sonraki çalışmalarında da başarılar dileriz."

07-03-202407-03-2024