Gazze'ye Yardım Etkinliği

Okulumuzun değerli öğretmen ve öğrencileri tarafından Gazze'ye yardım etkinliği düzenlendi. Öğrencilerimizin ümmet kardeşliği çerçevesinde yaptıkları bu anlamlı etkinlik, tüm okulumuzda beğeniyle karşılandı ve etkinliğe katkı sunuldu.

19.10.2023 362

Etkinlik kapsamında, öğrenciler tarafından toplanan yardımlar, Gazze'ye gönderilmek üzere teslim edildi. Öğrencilerimiz, bu vesile ile kardeşlik duygularını bir kez daha pekiştirdi ve yardımlaşmanın önemini kavradı.

Müminler kardeştir şiarıyla hareket eden bir toplum inşası temennisiyle yapılan etkinlikte, Gazze'nin, Filistin'in ve ümmetin kurtuluşunun, Kudüs'ün özgürlüğüyle taçlanacağı dile getirildi.

Öğrenciler, bu etkinliğin kendileri için çok anlamlı olduğunu ve Gazze'deki ihtiyaç sahiplerine yardımcı olmaktan mutlu olduklarını ifade ettiler. Etkinliğin Gazze'deki ihtiyaç sahiplerine önemli bir fayda sağladığını ve toplumda farkındalık oluşturmaya katkı sağladığını dile getirdiler.

Öğrenciler, bu etkinliğin kendileri için çok anlamlı olduğunu, çünkü kardeşlik duygularını pekiştirdiğini ve yardımlaşmanın önemini kavradıklarını belirttiler. Etkinliğe katılan öğrenciler, Gazze'deki ihtiyaç sahiplerini düşünerek yaptıkları yardımların, onların yüzlerini güldüreceğini ve hayatlarına bir nebze olsun umut getireceğini umduklarını ifade ettiler.

Etkinliğin Gazze'deki ihtiyaç sahiplerine önemli bir fayda sağladığını, çünkü onların temel ihtiyaçlarını karşıladığını dile getirdiler. Öğrenciler, toplanan yardımların, Gazze'deki çocukların, kadınların ve yaşlı insanların hayatını kolaylaştıracağını ve onlara bir nebze olsun rahatlama sağlayacağını umduklarını ifade ettiler.

Etkinliğin toplumda farkındalık oluşturmaya katkı sağladığını, çünkü insanların Gazze'deki yaşananlara dikkat çekmesine yardımcı olduğunu dile getirdiler. Öğrenciler, bu etkinliğin, insanların Gazze'deki insanların yaşadığı zorluklara karşı daha duyarlı olmasını sağlayacağını umduklarını ifade ettiler.

Öğrenciler, bu etkinliğin, hem kendileri hem de Gazze halkı için çok önemli olduğunu ve bu tür yardımların devam etmesini dilediklerini ifade ettiler.

19-10-202319-10-2023