Etkinlik Haftası Santraç ve Akıl Zeka Oyunları Turnuvası!

18.01.2024 68

Etkinlik Haftası Santraç ve Akıl Zeka Oyunları Turnuvası!

Değerli takipçilerimiz, okulumuzda gerçekleşen Millî Eğitim Bakanlığı'nın "Etkinlik Haftası" kapsamındaki etkinliklerden biri olan Santraç ve Akıl Zeka Oyunları Turnuvası'nda öğrencilerimizle bir araya geldik. Sosyal Bilgiler Öğretmenimiz Ekrem Çetin'in koordinatörlüğünde düzenlenen bu turnuva, öğrencilerimizin stratejik düşünme becerilerini geliştirme fırsatı buldukları, birbirleriyle rekabet ettikleri ve keyifli zaman geçirdikleri bir etkinlik oldu.

Eğitici ve eğlenceli bu etkinlik sayesinde öğrencilerimiz, zeka oyunlarının heyecanını ve faydalarını deneyimleme şansı yakaladılar. Birbirinden yetenekli öğrencilerimizin turnuvada gösterdikleri performans bizleri gururlandırdı. Bu tür etkinliklerle öğrencilerimizin sosyal ve zihinsel gelişimlerine katkı sağlamak bizim için çok kıymetli.

Katılım gösteren tüm öğrencilerimize ve emeği geçen herkese teşekkür ederiz. Siz de etkinlikle ilgili görüntülere ve detaylara okulumuzun resmi sayfasından ulaşabilirsiniz.

18-01-202418-01-202418-01-2024