Çevreme Duyarlıyım ve Değerlerime Sahip Çıkıyorum Etkinliği

18.01.2024 51

Okulumuz DKAB öğretmeni Ramazan Tektaş önderliğinde, Çedes (Çevreme Duyarlıyım ve Değerlerime Sahip Çıkıyorum) projesi kapsamında öğrencilerimizle birlikte okulumuz bahçesinde mıntıka temizliği gerçekleştirildi. Bu etkinlik, çevre bilincini artırmak ve öğrencilerimizin değerlerine sahip çıkmalarını teşvik etmek amacıyla düzenlenmiştir.

Mıntıka temizliği etkinliği, öğrencilerimize çevre koruma ve temizlik konularında farkındalık kazandırmayı hedeflemektedir. Öğrencilerimiz, okulumuz bahçesinde bir araya gelerek çevredeki atıkları toplamış ve temizlik çalışmalarına katkıda bulunmuşlardır.

Bu etkinlik sayesinde öğrencilerimiz, çevre temizliğinin önemini ve doğaya olan sorumluluklarını daha iyi anlamışlardır. Ayrıca, birlikte çalışmanın ve dayanışmanın önemini de deneyimlemişlerdir.

Okulumuzun çevre temizliği etkinliği, öğrencilerimizin sosyal sorumluluk bilincini geliştirmeye yönelik bir adımdır. Bu tür etkinlikler, öğrencilerimizin çevreye duyarlı bireyler olarak yetişmelerine katkı sağlamaktadır.

18-01-2024