6B Sınıfı Kuşlar için Yemlik Yaptı

18.01.2024 43

Sosyal Etkinlikler kapsamında 6B sınıfı öğrencileri, DKAB öğretmeni Ramazan Tektaş rehberliğinde kuşlar için yemlik yaptı.

Öğrenciler, pet şişeleri ve tahta çubukları kullanarak kuşlar için yemlikler yaptı. Yemliklerin içine kuş yemi koyan öğrenciler, yemlikleri okulun ağaçlarına astı.

Yemlikler, kuşların aç kalmaması için önemli bir katkı sağlayacak. Öğrencilerimizin bu duyarlı davranışı, çevreye ve hayvanlara karşı duydukları sevgiyi gösteriyor.

Yemlikleri yapan öğrenciler, yaptıkları çalışmayla ilgili şunları söylediler:

• "Kuşlar, çevremizin önemli bir parçası. Onların aç kalmaması için yemlik yapmayı düşündük. Yemlikleri kendi ellerimizle yaptık. Çok eğlendik."
  • "Kuşların yemliklerden faydalandığını görmek çok güzel. Bu çalışmayı daha çok okulda yapmayı istiyoruz."

Öğretmen Ramazan Tektaş ise şunları söyledi:

• "Öğrencilerimizle birlikte kuşlar için yemlik yapmak çok güzel bir deneyimdi. Öğrencilerimizin çevreye ve hayvanlara karşı duyarlı olduklarını görmek beni çok mutlu etti."
  • "Bu çalışmanın, öğrencilerin çevre bilincini geliştirmesine katkı sağlayacağına inanıyorum."
18-01-2024

18-01-202418-01-2024