12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü Kutlamalarına Katıldık.

12.03.2024 114

12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü Kutlamaları Coşkuyla Gerçekleşti

Okulumuz Şehit Halit Gülser Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi, 12 Mart İstiklal Marşı'nın kabulünü gururla kutladı.Cahit Sıtkı Tarancı Kültür Merkezinde İstiklal Marşının Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü Programına  Şehit Halit Gülser Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi olarak katılım sağladık.

Program Saygı duruşu ve davetlilerin İstiklal Marşı'nı okunmasıyla başladı. Ardından Prof. Dr. Hatip YILDIZ tarafından günün anlam ve önemini belirten bir konuşma gerçekleştirildi.

Törende Okulumuz öğrencisi İrem DURSUN tarafından Mehmet Akif Ersoy'a ait 'Birlik' şiiri okundu.

Etkinlik kapsamında düzenlenen Mehmet Akif Ersoy'un hayatı, kişiliği ve eserleri konulu şiir ve kompozisyon yarışmalarında dereceye giren öğrencilere ödüllerinin verilmesiyle tören sona erdi.

12-03-202412-03-202412-03-2024